Beschrijving
  • Duurzame bescherming van uw boottrailer

    Staal heeft eigenlijk maar één nadeel: het moet beschermd worden tegen roest. Bij uw Vanclaes boottrailer hebben we op alle delen die niet van rvs zijn gemaakt een Triple Layer protection toegepast voor een duurzame bescherming van uw boottrailer.

  • Drie lagen van innovatieve bescherming

    Door onze boottrailers op deze manier te beschermen zullen zout of andere vormen van aanslag op de boottrailer geen kans krijgen om uw boottrailer aan te tasten.

  • Onze Triple Layer Protection bestaat uit:

    Als eerste laag wordt het staal binnen en buiten thermisch verzinkt middels onderdompeling in een verzinkbad. Daarna worden de delen in een KTL (kathodisch onderdompelen) bad ondergedompeld waardoor er rondom een zoutbestendige laklaag en een perfecte primer ontstaat. De laatste stap is een poedercoating van epoxy in de kleur antraciet. Door deze drie lagen garanderen wij een jarenlange bescherming tegen roest, zelfs bij gebruik in zoutwater.

Testimonials

“Ik heb veel trailers in mijn leven gezien maar toen ik de Vanclaes Custom boottrailer met haar antraciete loopbordessen voor het eerst zag was ik meteen verkocht en wist ik dat ik deze trailers wilde gaan aanbieden aan mijn klanten”

Stephen Byfield - South London Trailer Centre