Beschrijving
  • Waarom gebruikt Vanclaes rvs in haar boottrailers?

    Vanclaes gebruikt roestvast staal (rvs) om optimale bescherming te bieden tegen corrosie en roest. Naast een verstoord uiterlijk is een roestige trailer onveilig en onbetrouwbaar omdat het de sterkte van het staal aantast. Daarnaast kiest Vanclaes voor rvs in plaats van galvaniseren/verzinken, omdat rvs veel lichter is dan verzinkt staal. Wij besparen in onze trailers ongeveer 25% gewicht ten opzichte van verzinkte trailers. Deze gewichts besparing in het eigen gewicht van de trailer kunt u gebruiken als extra laadvermogen voor uw boot of voor aanvullende opties op uw trailer welke het gebruik van de trailer stukken gemakkelijker en leuker maakt. Daarnaast biedt rvs ook bij beschadigingen een superieure roestbescherming want het is na reparatie en een simpele schoonmaakbeurt weer als nieuw. Men noemt rvs dan ook met recht een premium staalsoort.

  • Beter geschikt voor zoutwater!

    Roestvast staal is, anders dan de naam wellicht doet vermoeden, niet in alle omstandigheden `roestvast`. Roestvast staal moet bij tijd en wijlen worden gereinigd om het mooie uiterlijk en de goede corrosiebestendigheid te behouden. Zeker na contact met zoutwater of pekel. Om het roestvast staal te reinigen dient men gebruik te maken van een goede rvs cleaner. Dit rvs reinigingsmiddel kan men aanbrengen met een doek of simpelweg erop sprayen, waarna het uitwrijven en afspoelen een schoon oppervlak geeft. De meeste rvs cleaners laten tevens een beschermende laag achter die de trailer weer langere tijd beschermd tegen vuil en vliegroest.

  •  
Testimonials

“Vanclaes neemt bij ons op jaarbasis meer dan 10 kilometer rvs koker en stafmateriaal af. Wij selecteren voor Vanclaes het beste roestvaststaal wat er te krijgen is en zorgen voor een constante kwaliteit waarop zowel Vanclaes als haar klanten kunnen vertrouwen.”

Patrick Stegenga - Fisher Edelstaal - Sneek
 
Duurzaamheid!

Bij Vanclaes gaan we voor duurzaam en kwaliteit. Roestvast staal biedt als enige materiaal ter wereld dezelfde stevigheid als gewoon staal en doordat er geen galvanisatie proces meer plaatsvind is de prodiuctie van onze trailers veel milieuvriendelijker, duurzamer en past het uitstekend bij het design. Recyclen kan tot wel 100% en zonder chemische processen wat onze planeet een stuk minder belast dan bij verzinkt materiaal.