ERVAAR VANCLAES EN LAAT U OVERTUIGEN
Vanclaes Experience Center

Het Vanclaes Experience Center is de ideale locatie waar u alles rondom Vanclaes met alle zintuigen kunt beleven. De wereld van Vanclaes verbindt op succesvolle wijze techniek, design en innovatie met lifestyle, dynamiek en cultuur. Laat u overtuigen door de klasse van Vanclaes boottrailers door een bezoek aan ons Experience Center te brengen, waar ons vakkundige personeel u alle informatie geeft die u nodig heeft voor een weloverwogen keuze voor een Vanclaes.

Neem ook een kijkje bij ons testbasin, quality control ruimte en technisch lab, waar alle Vanclaes boottrailers voorafgaand aan hun levering onderworpen worden aan uitvoerige tests en keuringen. Dit alles om te garanderen dat elke Vanclaes boottrailer voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste boottrailer die u zich maar kan wensen.

U kunt in het Vanclaes Experience Center direct een offerte krijgen voor uw nieuwe Vanclaes boottrailer. Ook als u uw oude trailer wilt inruilen bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs, de koffie staat klaar!