Business partner / Dealer worden

Vanclaes wil een sterk, duidelijk en betrouwbaar partnernetwerk in heel Europa. Daar werken wij dan ook elke dag heel hard aan om zowel dit netwerk op te bouwen als te onderhouden. Wij zijn dus op zoek naar degelijke partners die onze producten kunnen en willen verkopen. Als u interesse heeft in de verkoop van onze producten kunt u het beste een afspraak maken met onze accountmanager voor Nederland en België Sybren Kramer of bellen of mailen met Alistair Cats van de verkoop binnendienst.
Vanclaes maakt onderscheid in haar partners middels een Brons, Silver, Gold label.
Hieronder een korte toelichting:

Gold:

Een aanhanger of anderzijds voertuigtechnisch onderlegd bedrijf welke gespecialiseerd is in het repareren, onderhouden en afstellen van de Vanclaes boottrailer.

De Gold partner is een regionale HUB en daarmee verdeel punt voor zowel Silver als Brons partner in een vastgesteld postcodegebied. De Goldpartner heeft naast vrijwel alle Vanclaes Standard RVS boottrailers altijd enkele Vanclaes Customshop boottrailersdemo’s op voorraad. Daarnaast is de Gold partner een regionaal steunpunt voor onderdelen, onderhoud, service en reparatie. Tevens treedt de Gold partner op als regionale vertegenwoordiger om zo het Vanclaes Partner netwerk uit te breiden en te onderhouden. 

Silver:

Een botenbouwer, botenverkoper, jachthaven of anderzijds watersport gerelateerd bedrijf waar boottrailers regelmatig verkocht worden en waar ruimte en mogelijkheid is om de Vanclaes producten aan de klant te kunnen tonen.
              
De Silver partner hangt rechtsreeks aan de regionale Gold Partner en koopt de Vanclaes boottrailers tegen een vaste inkoopkorting. Alleen als de Silverpartner een Vanclaes Customshop Demo boottrailer heeft kunnen er ook Customshop boottrailers ingekocht en dus verkocht worden.

Brons:

Een Vanclaes enthousiast  die graag de Vanclaes producten zou willen aanbieden maar die helaas geen eigen watersport of aanhangerbedrijf heeft of in zijn bedrijf geen directe ruimte of mogelijkheid ziet om de Vanclaes producten ten toon te stellen en zelf te verkopen.
          
De brons partner hangt rechtstreeks aan de regionale Gold Partner en zo kan de brons partner toch de Vanclaes klanten bedienen zonder zelf de juridische verkoper te zijn. Een passende provisie wordt door de Gold partner bij een succesvolle verkoop aan de brons partner uitbetaald.

Business Partner aanvraag