Beschrijving
  • Ook gemakkelijk aan boord wanneer er geen steiger naast de helling is.

    Iedere Vanclaes trailer uit de standaard serie kan optioneel worden uitgebreid met een rvs loopplank in het midden. Zo kunt u gemakkelijk vanaf de voorkant van de trailer naar de voorkant van uw boot lopen om aan boord te stappen of de boot gemakkelijk aan of af te koppelen.

  • Loopbordes rondom als bescherming, niet alleen voor uw boot...

    Vormgeving en gebruiksgemak gaan bij de Vanclaes Custom Trailers hand in hand. Design is belangrijk, maar het draait om de functionaliteit ervan. Het loopbordes op de Vanclaes Custom boottrailer is dan ook veel meer dan slechts een uniek designdetail. Het verzekert u van een veilige toegang tot uw boot zonder halsbrekende toeren en functioneert tevens als een beschermend frame. Hierdoor blijft de boot beschermd tegen steenslag, opspattend modder en aanrijdingschades.

  • Geen uitglijders, met Vanclaes kiest u voor veiligheid!

    De optionele loopplanken van Vanclaes zijn allemaal uitgerust met professionele anti-slip stickers die er voor zorgen dat u ook bij nat weer of met natte voeten veilig de loopplank gebruiken kan. Het loopbordes van de Vanclaes Custom trailer is standaard reeds voorzien van een zogenaamde anti-slip coating die er voor zorgt dat u veiliger over het loopbordes kan lopen zonder kans op uitglijden.

Testimonials

“Wij hebben gekozen voor Vanclaes vanwege het unieke design gecombineerd met de functionaliteiten in de Vanclaes Custom Boottrailers. Wij doen per jaar tientallen te water latingen en kunnen altijd gemakkelijk onze unieke Hermes Speedster bereiken via het loopbordes. Dit is naast het GYRO roller systeem absoluut een super pluspunt van een Vanclaes Custom trailer...”

Nick Frens - Nicks Boats, Hermes Speedster