Beschrijving

Bij Vanclaes zijn we voortdurend bezig met het herdefiniëren van de standaard voor boottrailers. Traditionele torsieveren, die door de hele markt worden gebruikt, vertonen vaak onregelmatig veergedrag, vooral omdat ze het beste functioneren wanneer ze op de helft van hun capaciteit belast zijn, iets wat bij boottrailers zelden voorkomt. Bij lege trailers ervaren gebruikers het welbekende "stuiteren", terwijl bij volledige belading de veerweg maximaal benut wordt, waardoor het rijcomfort aanzienlijk afneemt.

Het Vanclaes Spiraalveer Systeem biedt daarentegen een consistente veerkracht onder alle beladingsomstandigheden, waardoor uw rijervaring soepeler en veiliger wordt, ongeacht de belasting van uw trailer. Met deze upgrade is uw boottrailer klaar voor elke uitdaging. Mis deze kans niet en upgrade nu naar het Vanclaes Spiraalveer Systeem voor een veiligere en efficiëntere trailerervaring!

Voordelen
 • Verbeterde Veerkracht en Stabiliteit

  Ons Spiraalveer Systeem biedt een ongeëvenaarde veerkracht en stabiliteit, wat resulteert in een soepelere en veiligere rit voor de boot en minder slijtage aan zowel de trailer als de boot zelf. 

 • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, is het Vanclaes Spiraalveer Systeem ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Daarnaast wordt met het Vanclaes Spiraalveersysteem de voetafdruk in CO2 uitstoot en de circulaire belasting nog verder gereduceerd want de traditionele torsie as is nog altijd een onderdeel wat thermisch verzinkt en, bij Vanclaes, gepoedercoat wordt. Deze uiterste milieubelastende processen zijn nu net als de rest van de Vanclaes trailer vervangen voor 100 % recyclebaar roestvast staal.

 • Lichter Gewicht

  Het gebruik van roestvast staal en een geoptimaliseerd ontwerp maakt ons Spiraalveer Systeem lichter dan traditionele torsieassen, wat resulteert in een hoger laadvermogen van de trailer. Wat betekent dat er meer laadvermogen overblijft voor de boot zelf. Dit is een belangrijk voordeel voor klanten die hun boten veilig en efficiënt willen vervoeren maar toch niet overbeladen de weg op willen. 

 • Makkelijker in Onderhoud en Vervanging

  Het Vanclaes Spiraalveer Systeem is modulair opgebouwd en bij onderhoud is het nu dus makkelijker dan ooit om delen los te maken, te reviseren of te vervangen. Hele aslijnen weg moeten gooien omdat er een wielrem is vastgelopen of verbrand, behoort dus met dit nieuwe systeem tot de verleden tijd.

 • Kostenefficiënt

  Ondanks zijn geavanceerde eigenschappen en genoemde voordelen blijft het Vanclaes Spiraalveer Systeem kostenefficiënt. Met een minimale meerprijs van 250,- incl. BTW per aslijn voor u, kunt u profiteren van de voordelen van ons innovatieve systeem zonder aanzienlijke extra kosten. 

 • Upgrade Nu en Profiteer!

  Mis deze kans niet en upgrade nu naar het Vanclaes Spiraalveer Systeem voor een veiligere, efficiëntere en comfortabelere trailerervaring! En vergeet niet, bij het configureren van uw trailer online, is het nu ook mogelijk om het Spiraalveer Systeem te selecteren als optie in de optielijst. Kies voor ultieme prestaties en gemak met het Vanclaes Spiraalveer Systeem.

Configureer uw trailer nu