Beschrijving
  • Moeiteloos uw boot in en uit het water

    Innovatief, robuust en praktisch zijn de eerste dingen die in je opkomen bij het zien van het unieke Vanclaes GYRO roller systeem. Nooit meer urenlang afstellen en aanpassen van de individuele rollers. Geen kapotgesneden of vastgelopen kielrollers meer en ongelofelijk hoe gemakkelijk de boot op en af de trailer rolt!!! Zelfs de grootste en zwaarste boten rollen soepel van en op de trailer en door het ingebouwde kantelsysteem vormt zelfs een vlakke helling geen obstakel meer om uw boot soepel in en uit het water te laten.

  • Hoe werkt het?

    Het GYRO roller system is een roller system wat vol automatisch de rompvorm van uw boot volgt, van een diep-V tot een platbodem. De grote soepele wielen draaien moeiteloos mee met de vaak complexe vorm van uw boot en bieden een zeer constante ondersteuning precies waar uw boot dat nodig heeft.

  • Super centreren:

    De grootste nachtmerrie bij het op de trailer trekken van de boot is het naast de rollers schieten van de boot met grote schade als gevolg. Dit probleem is helemaal verleden tijd met de Vanclaes GYRO roller. De rollers draaien moeiteloos met de rompvorm mee en centreren zo de boot volledig tijdens het gehele in en uit het water latingsproces. Op ieder moment is de juiste ondersteuning en centrering van uw boot een feit zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen.

Beschrijving
 
Nooit meer kapotte en vastgelopen kielrollers:

U kent het wel, kapot gesneden kiel rollers of rollers die onder druk van de massa van de boot helemaal niet meer rollen. Ook dit is met de GYRO roller volkomen verleden tijd. Door de grote wielen en de goede verdeling van de massa van de boot rolt de boot altijd soepel de trailer op en af. Nooit meer geploeter, geduw en getrek langs de waterkant. Ideaal dus voor aluminium boten die er om bekend staan door hun scherpe onderkant de kielrollers kapot te snijden.
 

SKI Boten met vinnen of Zeilboten met ophaalbare kiel:

Ook is het GYRO rollersysteem de oplossing voor SKI Boten met vinnen aan de onderzijde van de boot en Zeilboten met een ophaalbare kiel waarbij nog een deel van de kiel, zwaard of zwaardkast onder de boot blijft uitsteken. Het in en uit het water laten van deze doorgaans lastige groep boten is kinderspel geworden met het Vanclaes GYRO roller system.

 

Stepped Hull:

Door gebruik van grote wielen, op een korte afstand van elkaar geplaatst, werkt het GYRO roller systeem ook feilloos in combinatie met Stepped Hull boten en is daarmee de enige werkende oplossing voor Stepped Hull boten op de boottrailermarkt.

 

Kantelbaar:

Geen goede helling voor handen, of laag water terwijl uw boot echt juist daar te water moet? Het GYRO roller systeem is volledig kantelbaar en ook dit gebeurt volledig automatisch tijdens het in en uit het water laten van de boot. U hoeft geen vergrendelingen te bedienen die u kunt vergeten en het gehele proces is beveiligd tegen doorslaan of anderzijds gevaarlijke situaties die met de traditionele kanteltrailers zich dikwijls voordoen.