Beschrijving
  • Beter geschikt voor zoutwater

    In tegenstelling tot standaard trommelremmen zijn bij onze schijfremmen zowel de zwenkarm als de remklauw thermisch verzinkt daarnaast zijn alle kleine delen die de remblokken bedienen van rvs gemaakt waardoor alles veel beter inzetbaar is in zout- of brakwater.

  • 30% meer remkracht dus sneller stilstaan

    Schijfremmen remmen krachtiger en rustiger dan trommelremmen en maken het zo voor u stukken veiliger wanneer u onderweg bent met uw dure boot op uw Vanclaes trailer. Daarnaast zijn schijfremmen beter bestand tegen oververhitting en zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

  • 100% waterdichte oliegevulde wiellagers

    Geen vastlopers meer! Bij uw Vanclaes boottrailer zijn de assen i.c.m. schijfremmen voorzien van waterdichte oliegevulde wiellagers. U heeft het wellicht wel eens meegemaakt: uw boottrailer heeft een tijdje stilgestaan, het zoute en of brakke water heeft vat gekregen op de wiellagers, ze zitten muurvast, geen beweging meer in te krijgen. Met onze waterdichte en oliegevulde wiellagers is dat verleden tijd.

Testimonials

Wij leveren Ribs aan zowel particulieren als professionals. Omdat deze vaak worden ingezet in zoutwater adviseren wij onze klanten altijd te gaan voor de - in onze ogen - veel betere schijfremmen met olie gevulde wiellagers. Veel minder kans op storing en veel makkelijker en sneller in onderhoud!

Ad van den Oever - Maritiem Centrum Rijnzicht