Vanclaes Custom Boottrailers
Bekijk, vergelijk en bestel uw nieuwe Vanclaes Custom boottrailer

Hoge prestaties en gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met een luxueus design, volledig maatwerk gebouwd naar de wensen van u en uw boot. De Vanclaes Custom boottrailer is de eerste modulair gebouwde boottrailer ter wereld en door u zelf gemakkelijk samen te stellen. Ondanks dat elke Vanclaes Custom boottrailer speciaal voor uw boot gebouwd wordt is de gemiddelde levertijd van 14 tot 21 dagen bijzonder kort en zijn de prijzen uiterst betaalbaar. De Vanclaes Custom boottrailer kent een immens lange lijst van voordelen en mogelijkheden welke op geen andere boottrailer ter wereld te vinden zijn. Een vergelijk maken is dan ook simpelweg niet mogelijk, klanten die de Vanclaes Custom boottrailer kopen zijn veelal fanatieke en zeer actieve of (semi) professionele watersporters. Toch komt het ook geregeld voor dat kopers van de Vanclaes Custom boottrailer helemaal klaar zijn met de geboden tegenvallende kwaliteit en functionaliteit van conventionele boottrailers en de overstap maken. Inruilen van uw huidige boottrailer is bij Vanclaes altijd mogelijk.

Vanclaes biedt haar klanten een wel heel uitgebreide standaard uitrusting!

Zo biedt Vanclaes op alle Custom boottrailers standaard: een volledig loopbordes chassis, waterdichte LED verlichting, waterdichte wiellagers, boottype specifieke kras- en streepvrije rollers of stempels, een centreerinrichting en een zelfremmende lier met veiligheidsband. U hoeft geen lichtbalk meer te verwijderen, dus super snel, gemakkelijk en veilig in en uit het water.

Daarnaast heeft u bij Vanclaes ook geen bijkomende kosten voor het kenteken, kentekenplaat, conformiteitsverklaring en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Uw Vanclaes Custom is gewoon helemaal compleet zoals het hoort zonder vervelende bijkomende kosten achteraf.

U koopt onze Custom boottrailers via onze partners of in het Vanclaes Experience Center in Alphen aan den Rijn. Wij hebben een zeer ruime en complete showroom waarin u alles wat de Custom boottrailer zo bijzonder maakt, kunt zien en beleven. Uiteraard kunt u direct een passende offerte op maat krijgen en eventueel uw oude boottrailer inruilen is ook geen enkel probleem. Tot snel, de koffie staat klaar!

Praktische "meest verkochte" opties
Elektrische Lier, incl. accu, accubak en lader

Ondanks dat onze rollersystemen er om bekend staan super gemakkelijk de boot in en uit het water te laten is er niks fijners dan simpelweg op een knopje te drukken van uw afstandsbediening inplaats van aan de handlierslinger te moeten draaien.

Reservewiel op rvs steun

Een reservewiel passend bij uw trailer is absoluut een aanrader. Waarschijnlijk gebruikt u het reservewiel nooit maar toch is het fijn te weten dat u ondanks een lekke band op zondag gewoon uw weg kunt vervolgen.

Schijfremmen met 100% waterdichte olie gevulde wiellagers

Voor wie regelmatig in zoutwater komt met de boottrailer is dit de ideale oplossing om van vastzittende remmen en kapotte wiellagers af te zijn. Alle remdelen zijn verzinkt of van RVS en door het handige kijkglaasje heeft u altijd zicht op de staat van uw wiellagers. Naast deze voordelen remmen de schijfremmen krachtiger en zijn ze beter bestand tegen hitte problemen in de bergen.

Kunststof opbergbox

Super handig voor het opbergen van natte en vieze spanbanden en het koppelingslot of wielklem die u eigenlijk niet achterin uw auto wilt hebben. Deze box is aflsuitbaar middels een hangslot.

Nano Coating - voor extra zoutwater en pekel bescherming

Deze transparante twee componenten industrie coating bied een zeer langdurige bescherm tegen vuil en vliegroest. Door het aanbrengen van deze coating op alle rvs delen kunt u vuiligheid, pekel, roet en zoutwater gemakkelijk van uw Vanclaes afspoelen.

Intake en afstelpakket

Iedere boottrailer dus ook een Vanclaes boottrailer moet onder de boot worden afgesteld. Dit moet omdat anders het rollersysteem wellicht niet goed werkt, de lierpaal de boot niet goed kan stoppen en er een gevaarlijke en illegale situatie kan ontstaan als er sprake is van een te hoge of te lage kogeldruk. Het op de juiste positie zetten van de boot ten opzichte van de trailer alsmede het instellen van de rollers, stempels, boegsteun en assen en daarmee remsysteem is dus een cruciale stap naar een goed werkende boottrailer en is daarmee met stip één van onze meest verkochte aditionele opties / services.