Professionele haventrailers, bootbokken en havenmaterialen
Bekijk en bestel direct ons aanbod in onze online catalogus

Vanclaes BV bouwt al sinds jaar en dag diverse toebehoren en unieke oplossingen voor de Marina industrie. Dit betreffen uitsluitend kwaliteitsproducten die met name "business to business" worden verkocht. Particulieren kunnen bij een van onze dealers terecht. Vanclaes Marina Equipment is bekend geworden vanwege de ontwikkeling en productie van de automatische trailerhelling en daarmee de bedenker van het Droge Jachthaven concept. Dit gepatenteerde stukje techniek is 100% uniek en biedt vele mogelijkheden om uw jachthaven of stallingsterrein mee uit te breiden en zo uw omzet flink te vergroten. Gezien de geringe investeringskosten, maar bovenal het volledig uitsluiten van personeelskosten, is de return on investment enorm goed. Wilt u meer informatie over onze automatische trailerhelling, bel of mail met een van onze adviseurs.

Wat doet Vanclaes Marina Equipment nog meer?

Maar Vanclaes Marina Equipment doet meer. Wij zijn door de jaren heen een totaalleverancier geworden voor haven- en stallingsbedrijven. Zo hebben wij een breed leveringsprogramma van stallingsbokken, bootwagens, stallingstrailers, showroombokken en vele andere handige producten om uw haven of stallingsterrein efficiënter, veiliger en gebruiksvriendelijker in te richten. Ook denken wij graag mee in projectontwikkelingen rondom uw haven of mogelijke nieuwbouw projecten, op basis van consultatie. Vanclaes Marina Equipment beschikt over een eigen demo jachthaven in Alphen aan den Rijn en u kunt dus op afspraak veel van de door ons bedachte en geproduceerde oplossingen bekijken en uitproberen.

Referentie projecten
Automatische trailerhelling Jachthaven Warmond

Deze watersportvereniging zocht een oplossing voor de steeds maar verder groeiende trailerbare botenmarkt. Klanten die het gehele jaar de boot op de trailer willen stallen en gemakkelijk, zonder gedoe met een auto en moeilijk achteruit rijden, toch snel de boot te water kunnen laten. Deze trailerhelling is geschikt tot 3500 kg trailerbare boten.

Haventrailer multifunctional Yagt, Koudekerk a/d Rijn

De firma Yagt doet nieuwbouw en refits op zeer hoog niveau en zocht een passende alleskunner om zowel zware motorboten als zeilboten gemakkelijk over de werf te kunnen verplaatsen. Wij hebben deze unieke haventrailer samengesteld en geleverd en deze is dagelijks in gebruik om boten van en naar de spuiterij te vervoeren.

Zware bootbok Essence Yachts

Dit prestigieuse zeiljacht moest op transport naar de USA en had daarvoor een oerstevige bootbok nodig zodat de boot met bok en al met de kraan opgetild kon worden. Inmiddels hebben we nu reeds drie van deze bokken geleverd en gaan de transporten moeiteloos en veilig als deklading op een groot vrachtschip.

Automatische trailerhelling Jachthaven van Wijk, Woubrugge

Deze commerciele jachthaven uit Woubrugge wilde graag zijn loodsen, welke altijd vol staan in de winter, ook in zomer tegen een goede prijs exploiteren. Dit kan perfect met de automatische trailerhelling van Vanclaes, want iedereen kan nu zelf zijn boot gemakkelijk en gecontroleerd - wanneer de klant dit wil - te water laten zonder herrie of gevaarlijke situaties. Met deze automatische trailerhelling kan een simpel parkeerterrein aan het water al een jachthaven worden en is deze commercieel goed te exploiteren.

Kanttrailer Alphen aan den Rijn

Uw boot direct achter uw eigen tuin in het water is een droom die veel mensen hebben. Helaas is dit niet altijd mogelijk of toegestaan. Vanclaes maakt ieder jaar tientallen zogenaamde tuin- of kanttrailers om uw boot gemakkelijk in en uit uw tuin te traileren. Dit zijn altijd maatwerk projecten maar door onze grote ervaring en enorme programma aan traileronderdelen kunnen wij dit vrijwel altijd - tegen een vooraf afgesproken prijs - uitvoeren.

Kanttrailer Haarlem

Deze klant wilde het gehele jaar kunnen varen en de boot daarom in eigen tuin stallen. Dat kan natuurlijk ook met een tuintrailer van Vanclaes.