Beschrijving
  • Geen lichtbalk en waterdichte LED verlichting

    Maritieme producten horen volledig waterbestendig te zijn en gemakkelijk te werken. Vanclaes is de enige boottrailerproducent die deze belofte standaard inlost. Bij Vanclaes profiteert u van het niet hebben van een afneembare of wegklapbare lichtbalk. Daar hebben wij namelijk bij Vanclaes ontheffing voor geregeld in onze europese typegoedkeuringen. Dit betekent onmiddellijk varen zonder gedoe aan de waterkant, ook bij het wegrijden.

  • Veiliger en beter zichtbaar!

    Dankzij de innovaties van Vanclaes is één ding zeker: u kunt altijd en overal meteen te water. De volledig waterdichte LED verlichting zorgt tevens voor meer veiligheid. Aangedreven door een geavanceerde microchip (een wereldprimeur) zorgt deze LED verlichting voor “een betere en snellerewaarneming door het achterop komend verkeer”. U bent beter zichtbaar onder alle omstandigheden en kapot geklapperde lampjes behoren tot het verleden.

  • Optimaal gebruiksgemak en maximale veiligheid

    Wij zijn uw professionele partner waar u als klant op zit te wachten. Vanclaes boottrailers verzekeren u van hoogstaand comfort, maximale veiligheid en ongekend vaarplezier. Vanclaes combineert innovatieve technologie met optimaal gebruiksgemak waardoor u altijd gegarandeerd bent van de beste boottrailer die u voor uw boot kunt wensen. Dit alles tegen concurerende prijzen met het besef dat een Vanclaes boottrailer u nooit in de steek zal laten.

Testimonials

“Met ruim 200 te water latingen per jaar, soms wel 5 shows op dezelfde dag dus ook 5 te waterlatingen is het niet meer telkens moeten vechten met een lichtbalk echt een veradaming en een besparing van tijd en dus geld. Wij zijn dan ook erg tevreden over onze Vanclaes trailers”

Bo Krook - FlyboardTeam Nederland