Vanclaes Standard RVS boottrailers

Bekijk, vergelijk en bestel uw nieuwe Vanclaes Standard boottrailer

Hoge kwaliteit RVS boottrailers met een luxe standaard uitrusting voor een zeer betaalbare prijs. Vanclaes biedt een uitgebreid leveringsprogramma Standard boottrailers wat voor iedereen die een boottrailer zoekt in het premium segment, financieel bereikbaar is. De Vanclaes Standard boottrailer serie dankt zijn naam aan het gebruik van standaard handelsprofielen om het chassis van te bouwen. Ondanks het “standaard” karakter van deze Standard boottrailers biedt Vanclaes haar klanten wel vele unieke technische en functionele voordelen en is daarmee veruit de beste en meest complete keuze als u een nieuwe kwaliteits boottrailer gaat kopen.

Vanclaes biedt haar klanten een wel heel uitgebreide standaard uitrusting!

Zo biedt Vanclaes op alle Standard boottrailers standaard: een volledig roestvaststaal chassis, waterdichte LED verlichting, waterdichte wiellagers, boottype specifieke kras- en streepvrije rollers of stempels, een centreerinrichting en een zelfremmende lier met veiligheidsband. U hoeft geen lichtbalk meer te verwijderen, dus super snel, gemakkelijk en veilig in en uit het water.

Daarnaast heeft u bij Vanclaes ook geen bijkomende kosten voor het kenteken, de kentekenplaat, de conformiteitsverklaring en de verwijderingsbijdrage voor de banden. Uw Standard RVS Vanclaes is gewoon helemaal compleet zoals het hoort, zonder vervelende bijkomende kosten achteraf.

U koopt onze Standard RVS boottrailers via onze partners of in het Vanclaes Experience Center in Alphen aan den Rijn.

Praktische "meest verkochte" opties
Elektrische lier Elektrische lier, incl. accu, accubak en lader

Ondanks dat onze rollersystemen er om bekend staan super gemakkelijk de boot in en uit het water te laten, is er niks fijners dan simpelweg op een knopje te drukken van uw afstandsbediening in plaats van aan de handlier slinger te moeten draaien.

Reservewiel op Steun Reservewiel op RVS steun

Een reservewiel passend bij uw trailer is absoluut een aanrader. Waarschijnlijk gebruikt u het reservewiel nooit maar toch is het fijn te weten dat u, ondanks een lekke band op zondag, gewoon uw weg kunt vervolgen.

Brede RVS loopplank met anti slip in het midden

Gemakkelijk uw boot aan- en afkoppelen op de trailerhelling is helaas niet vanzelfsprekend. Vaak is de helling glibberig en nat en is er geen steiger waarvandaan u makkelijk uw boot kunt bereiken. Met deze loopplank laat u niets aan het toeval over en komt u altijd gemakkelijk aan boord.

Kunststof opbergbox

Super handig voor het opbergen van natte en vieze spanbanden en het koppelingslot of wielklem die u eigenlijk niet achterin uw auto wilt hebben. Deze box is afsluitbaar middels een hangslot.

Nano Coating - voor extra zoutwater- en pekel bescherming

Deze transparante twee componenten industrie coating biedt een zeer langdurige bescherming tegen vuil en vliegroest. Door het aanbrengen van deze coating op alle RVS delen kunt u vuiligheid, pekel, roet en zoutwater gemakkelijk van uw Vanclaes afspoelen.

Intake en afstelpakket

Iedere boottrailer, dus ook een Vanclaes boottrailer, moet onder de boot worden afgesteld. Dit moet omdat anders het laadsysteem wellicht niet goed werkt, de lierpaal de boot niet goed kan stoppen en er een gevaarlijke en illegale situatie kan ontstaan als er sprake is van een te hoge of te lage kogeldruk. Het op de juiste positie zetten van de boot ten opzichte van de trailer alsmede het instellen van de rollers, stempels, boegsteun en as(sen) en daarmee het remsysteem, is dus een cruciale stap naar een goed werkende boottrailer en is dan ook met stip de meest verkochte additionele optie.