0

Nautique 750 -13"- 550 ongeremd 1 as

-10%
Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
3.663,76
4.070,84
3.364,33 excl. BTW
Product model:
401006
Boot Type: Kielboot
Opdraai stempels: 4
Uniek GYRO Roller Systeem: Nee
Bruto Gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 525 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Nautique ongeremde Boottrailer

De Vanclaes Nautique ongeremde boottrailer is geschikt voor Zeilboten met een vaste kiel.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van ??n meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate ongeremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is standaard voorzien van 100% waterdichte olie gesmeerde lagers.

De Vanclaes zeilbootsteunen zijn vervaardigd van RVS en ter bescherming van de boot zijn deze voorzien van kunststof bootkussens die 100% kras- en streepvrij zijn.

De boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen. De zeilbootsteunen waar uw boot op ligt zijn eveneens in hoogte en/of in lengterichting te verplaatsen. De zwaar uitgevoerde kielplank is omkleed met waterbestendige stof.

Bij alle Vanclaes ongeremde wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document en de verwijderingsbijdrage voor de banden al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Beoordelingen Nautique 750 -13"- 550 ongeremd 1 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
Kielboot
Opdraai stempels
4
Uniek GYRO Roller Systeem
Nee
Bruto Gewicht
750 kg
Trailer specificaties
Laadvermogen
525 kg
Kielplank
1
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
550 cm
Assen
1 As
Breedte trailer
190 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Nee
Trailer Gewicht
225 kg