0

Nautique 2000 -13"- 600 geremd 2 as

-10%
Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
6.923,26
7.692,50
6.357,44 excl. BTW
Product model:
401250
Opdraai stempels: 4
Boot Type: Kielboot
Uniek GYRO Roller Systeem: Nee
Bruto Gewicht: 2000 kg
Laadvermogen: 1575 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Nautique geremde boottrailer

De Vanclaes Nautique geremde boottrailer is geschikt voor Zeilboten met een vaste kiel.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van ??n meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes zeilbootsteunen zijn vervaardigd van RVS en ter bescherming van de boot zijn deze voorzien van kunststof bootkussens die 100% kras- en streepvrij zijn.

De boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen. De zeilbootsteunen waar uw boot op ligt zijn eveneens in hoogte en/of in lengterichting te verplaatsen De zwaar uitgevoerde kielplank is omkleed met waterbestendige stof.

Bij alle geremde Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

Beoordelingen Nautique 2000 -13"- 600 geremd 2 as

Laat je mening


Boot gegevens
Opdraai stempels
4
Boot Type
Kielboot
Uniek GYRO Roller Systeem
Nee
Bruto Gewicht
2000 kg
Trailer specificaties
Laadvermogen
1575 kg
Kielplank
1
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
600 cm
Assen
2 Assen
Breedte trailer
210 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Ja
Trailer Gewicht
425 kg