Maatwerk, Megajachten en Tuinoplossingen

Vanclaes levert al jaren zowel het ontwerp als complete technische oplossingen in de megajacht industrie om kleinere tender boten aan boord van een groot jacht te krijgen. Dit zijn vaak uiterst complexe situaties waar ruimte, gewicht en betrouwbaarheid een extreem grote rol spelen.

Veel van onze oplossingen die we dagelijks op trailers monteren zijn ook deels toepasbaar om bijvoorbeeld een boot in de achtertuin te kunnen trekken of een tenderboot aan boord van een megajacht. Jaarlijks maken wij meer dan 20 van dit soort projecten, groot en klein, voor een grote klantenkring in binnen- en buitenland. Van complete hydraulisch bedienbare installaties tot een relatief simpel rvs trailerchassis zonder wielen in de tuin, alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. Doordat wij beschikken over een eigen tekenaar en technisch designer alsmede zeer professionele software, kunnen we uw project volledig in-house in 3D uitwerken alvorens we een prototype maken of zelfs maar beginnen aan produceren. Dit bespaart veel geld en doordat we een enorme hoeveelheid oplossingen in het verleden al ontwikkeld hebben die we vaak weer helemaal of deels kunnen toepassen, profiteert iedereen van een zekere en betaalbare oplossing.

Helaas mogen we niet alles laten zien wat we in het verleden gemaakt hebben, maar van een aantal projecten kunnen we u wel wat foto's laten zien.

TUINTRAILER
Vissen
TUINTRAILER SLOEP
Tuin Trailer
JETSKI'S IN MEGA JACHT
2 Jetski's in Mega Yacht
AUTOMATISCHE HELLING 
Automatische Trailerhelling
HYDRAULISCHE TUINTRAILER
HYDRAULISCHE TUIN TRAILER
TUINTRAILER ROLLERBAAN
Tuintrailer rollerbaan
ZEILBOOT TRANSPORT BOK
Transport bok Zeiljacht
15 TON TRAILER
40 TON trailer