0

Motorjachten

Een gespecialiseerde trailer voor het vervoeren van zware boten op de haven of een afgesloten terrein is te koop bij Vanclaes Boottrailers
Vanclaes biedt naast de RVS goedgekeurde boottrailers ook zwarte boottrailers aan die worden gebruikt voor het stallen en verplaatsen op de jachthaven van zwaardere boten. 

Soorten zware boottrailers

Voordat u een zware boottrailer koopt, moet u wel rekening houden met het volgende
1. Type vervoerd vaartuig (is het een motorboot of een zeilboot?)
2. de mogelijkheid van een remsysteem (kan met of zonder rem zijn). Voertuigen tot 8 ton worden aangevuld met conventionele trommelremmen en varianten met een hoger laadvermogen zijn pneumatisch.
3. laadvermogen van 4 tot en met maar liefst 22 ton!  
4. Aantal kielblokken (4-5)
5. Totale massa
6. Lengte (700-1150 cm)
7. Breedte (235-255 cm)
8. Wielbasis (300- 750 cm)

Functies voor zware boottrailers

Deze uitrusting is ontworpen met de belangrijkste kenmerken van de te vervoeren boten in gedachten. De constructies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verhoogde belastingen. Over de belangrijkste kenmerken van een zware boottrailer gesproken, is het de moeite waard om de volgende factoren te benadrukken:
• betrouwbaarheid en sterkte van de constructie;
• Doordacht ontwerp stelt u in staat om alle bevestigingsmiddelen gemakkelijk aan te passen en af te stellen in overeenstemming met de vorm van de romp van de boot;
• weerstand tegen vocht, zonlicht, vorst.

Kwaliteit aanhangers

Onze experts werken er voortdurend aan om ervoor te zorgen dat u een zware boottrailer kunt kiezen en kopen met verhoogde betrouwbaarheid en betere kwaliteit. Het assortiment van het bedrijf omvat diverse modellen zware boottrailers, van de meest lichte trailers tot en met de meest zware van het assortiment. 
 

Vul hieronder uw boot gegevens in