0

Fishing Pro 2750 -13"- 750 geremd 2 as

-10%
Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
12.517,52
13.908,36
11.494,51 excl. BTW
Product model:
401462
Boot Type: Visboot
Uniek GYRO Roller Systeem: Ja
Bruto Gewicht: 2750 kg
GYRO rollersysteem: 5x2x2
Laadvermogen: 2005 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Fishing Pro geremde boottrailer

De Vanclaes Fishing Pro geremde boottrailer is geschikt voor houten, polyester en aluminium visboten met een V-bodem.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Ook alle bevestigingsmaterialen waarmee het GYRO-Rollersystem in hoogte en in breedte is te verstellen, zijn vervaardigd uit roestvast staal wat dus zonder grote gewichtstoename vele extra gemakken biedt bij het in en uit het water laten van de boot.

Deze boottrailer beschikt over vaste 100% waterdichte LED verlichting, geïntegreerd in een RVS treeplank en afgeschermd door een RVS beschermkap. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten. Tevens is een RVS loopplank met anti-slip gemonteerd in het midden van de trailer.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes GYRO rollen zijn standaard uitgerust met Nylon vervaardigde luchtbanden. Alle GYRO rollen zijn 100% kras- en streepvrij.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengte en hoogte verstellen.

Bij alle Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

 

Beoordelingen Fishing Pro 2750 -13"- 750 geremd 2 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
Visboot
Uniek GYRO Roller Systeem
Ja
Bruto Gewicht
2750 kg
Trailer specificaties
GYRO rollersysteem
5x2x2
Laadvermogen
2005 kg
Loopplank in het midden
Ja
Verlichting in achteropstapjes
Nee
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
750 cm
Assen
2 Assen
Breedte trailer
230 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Ja
Trailer Gewicht
745 kg