0

Excelleron GYRO 500 - 13" - 450 ongeremd 1 as

-10%
Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
3.501,33
3.890,37
3.215,18 excl. BTW
Product model:
402100
Boot Type: Consoleboot, Motorboot, Speedboot
Uniek GYRO Roller Systeem: Ja
Bruto Gewicht: 500 kg
GYRO rollersysteem: 2
Laadvermogen: 360 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Excelleron GYRO ongeremde Boottrailer

De Vanclaes Excelleron GYRO ongeremde boottrailer is geschikt voor motorboten, consoleboten en speedboten met een V-bodem of een zogenaamde ?stepped hull?.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Ook alle bevestigingsmaterialen waarmee het GYRO-Rollersystem in hoogte en in breedte is te verstellen, zijn vervaardigd uit roestvast staal wat dus zonder grote gewichtstoename vele extra gemakken biedt bij het in en uit het water laten van de boot.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van ??n meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate ongeremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is standaard voorzien van 100% waterdichte olie gesmeerde lagers.

De Vanclaes GYRO rollen zijn vervaardigd van Polyurethaan schuim en zijn 100% kras- en streepvrij.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen.

De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

De trailers met een breedte van 160 cm en 175 cm zijn standaard voorzien van een kantelsysteem.

Bij alle Vanclaes ongeremde wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document en de verwijderingsbijdrage voor de banden al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Beoordelingen Excelleron GYRO 500 - 13" - 450 ongeremd 1 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
Consoleboot, Motorboot, Speedboot
Uniek GYRO Roller Systeem
Ja
Bruto Gewicht
500 kg
Trailer specificaties
GYRO rollersysteem
2
Laadvermogen
360 kg
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
450 cm
Assen
1 As
Breedte trailer
160 cm
Kantelbaar
ja
Geremd
Nee
Trailer Gewicht
140 KG