0

Double Jetski 1500 -13"- 440 geremd 1 as

Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
5.327,84
4.403,17 excl. BTW
Product model:
401034
Boot Type: Waterscooter
Uniek GYRO Roller Systeem: Nee
Bruto Gewicht: 1500 kg
Laadvermogen: 1150 kg
Wiel grootte: 13 inch
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Double Jetski geremde trailer 

De Vanclaes Double Jetski geremde trailer is geschikt voor twee Waterscooters of twee Jetski?s.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Deze trailer beschikt over vaste 100% waterdichte LED verlichting beschermd door een RVS kap. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de trailer te verwijderen alvorens de Waterscooter of Double Jetski te water te laten.


De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes kimrollen op rail zijn vervaardigd van kunststof en zijn 100% kras- en streepvrij.

De boegsteunen kunt u gemakkelijk in hoogte verstellen.

De automatisch geremde luxe veiligheids handlieren worden standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle geremde Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

Beoordelingen Double Jetski 1500 -13"- 440 geremd 1 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
Waterscooter
Uniek GYRO Roller Systeem
Nee
Bruto Gewicht
1500 kg
Trailer specificaties
Laadvermogen
1150 kg
Wiel grootte
13 inch
Rollerbaan
2 x 2 x 7
Lengte trailer
440 cm
Assen
1 As
Breedte trailer
230 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Ja
Trailer Gewicht
350 kg