0

Axopar 22 Excelleron GYRO 2500 -13"- 750 geremd 2 as

Let op! De bovenstaande afbeelding kan extra opties tonen.
12.411,71
10.257,61 excl. BTW
Product model:
606502
Boot Type: Consoleboot, Motorboot
Uniek GYRO Roller Systeem: Ja
Bruto Gewicht: 2500 kg
Laadvermogen: 1890 kg
GYRO rollersysteem: 7x2x2
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Excelleron GYRO geremde boottrailer

De Vanclaes Excelleron GYRO boottrailer is perfect geschikt voor de Axopar 22 door zijn "stepped hull".

Menig rollersysteem op een boottrailer conflicteert met de "steps" die zich in de romp van de Axopar 22 bevinden. Door het gebruik van het GYRO laadsysteem met luchtbanden zorgt Vanclaes ervoor dat de Axopar 22 zonder problemen te water gelaten kan worden. 

Standaard is de trailer voorzien van een aangepaste Axopar lierpaal en verlengde lichtlijsten aan de achterzijde van de trailer. Dit om er voor te zorgen dat de boot veilig op de trailer ligt. 

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Ook alle bevestigingsmaterialen waarmee het GYRO-Rollersystem in hoogte en in breedte is te verstellen, zijn vervaardigd uit roestvast staal wat dus zonder grote gewichtstoename vele extra gemakken biedt bij het in en uit het water laten van de boot.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van één meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische vernnking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes GYRO rollen zijn vervaardigd van Nylon luchtbanden. Alle GYRO rollen zijn 100% kras- en streepvrij.

De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

 

Beoordelingen Axopar 22 Excelleron GYRO 2500 -13"- 750 geremd 2 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
Consoleboot, Motorboot
Uniek GYRO Roller Systeem
Ja
Bruto Gewicht
2500 kg
Trailer specificaties
Laadvermogen
1890 kg
GYRO rollersysteem
7x2x2
Kiel rollers
1
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
750 cm
Assen
2 Assen
Breedte trailer
210 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Ja
Trailer Gewicht
610 kg