0

SKI Power 1500 -13"- 550 braked 1 axle

Caution! The above image may contain additional options.
7.451,52
6.158,28 excl. VAT
Product model:
401802
Boat Type: Waterski/Wakeboard boat
Unique GYRO Roller System: Yes
Gross Weight: 1500 kg
Payload: 1190 kg
GYRO roller system: 2x2
View more
Print PDF

Vanclaes Ski Power geremde boottrailer 

De Vanclaes Ski Power geremde boottrailer is geschikt voor Waterski- en Wakeboardboten met een vaste schroefas en mogelijk met extra vinnen.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Ook alle bevestigingsmaterialen waarmee het GYRO-Rollersystem in hoogte en in breedte is te verstellen, zijn vervaardigd uit roestvast staal wat dus zonder grote gewichtstoename vele extra gemakken biedt bij het in en uit het water laten van de boot.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van ??n meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

Speciaal voor de waterskiboot is deze trailer voorzien van een diep V-frame waarbij de boot aan de achterzijde optimale ondersteuning krijgt maar er tevens voldoende ruimte is voor de schroefas.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes GYRO rollen zijn vervaardigd van Polyurethaan schuim en vanaf de 2750 kg trailer is de trailer standaard uitgerust met van Nylon vervaardigde luchtbanden. Alle GYRO rollen zijn 100% kras- en streepvrij.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen.

De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

Reviews SKI Power 1500 -13"- 550 braked 1 axle

Add your comment


Boat details
Boat Type
Waterski/Wakeboard boat
Unique GYRO Roller System
Yes
Gross Weight
1500 kg
Trailer specifications
Payload
1190 kg
GYRO roller system
2x2
Tire size
13 inch
Trailer length
550 cm
Axles
1 Axle
Trailer width
190 cm
Tiltable
no
Braked
Yes
Trailer weight
310 kg