0

Base 3500 -14" - 750 braked 2 axle

-10%
Caution! The above image may contain additional options.
7.641,31
8.490,34
7.016,81 excl. VAT
Product model:
403419
Boat Type: Consoleboat, Motorboat, Speedboat
Adjustable Stamps: 2
Unique GYRO Roller System: No
Gross Weight: 3500 kg
Payload: 2900 kg
View more
Print PDF

Vanclaes Base

De Vanclaes Base geremde boottrailer is geschikt voor motorboten, consoleboten en speedboten met een V-bodem.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van één meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Elke geremde trailer wordt standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes boottrailer beschikt over kielrollen vervaardigd uit polyurethaan. Deze rollen zijn 100% kras- en streepvrij en zorgen voor een veilige en stabiele ondersteuning van uw boot tijdens het transport. Achteraan is de trailer voorzien van 2 stempels voor extra stabiliteit tijdens het laden en lossen van uw boot.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen. De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle geremde Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u ook genieten van de voordelen van een Vanclaes Base geremde boottrailer? Neem dan nu contact op met een van onze Business Partners en vraag naar de mogelijkheden.

Reviews Base 3500 -14" - 750 braked 2 axle

Add your comment


Boat details
Boat Type
Consoleboat, Motorboat, Speedboat
Adjustable Stamps
2
Unique GYRO Roller System
No
Gross Weight
3500 kg
Trailer specifications
Payload
2900 kg
Keel roller
5
Tire size
14 inch
Trailer length
750 cm
Axles
2 Axles
Trailer width
230 cm
Tiltable
no
Braked
Yes
Trailer weight
600 kg