0

Basic 500 - 13" - 450 ongeremd 1 as

1.897,28
1.568,00 excl. BTW
Product model:
403400
Centreerset: Nee
Boot Type: Consoleboot, Motorboot, Speedboot
Uniek GYRO Roller Systeem: Nee
Bruto Gewicht: 500 kg
Laadvermogen: 360 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Basic

De Vanclaes Basic ongeremde boottrailer is geschikt voor motorboten, consoleboten en speedboten met een V-bodem.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van één meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes boottrailer beschikt over kielrollen vervaardigd uit polyurethaan. Deze rollen zijn 100% kras- en streepvrij en zorgen voor een veilige en stabiele ondersteuning van uw boot tijdens het transport. Achteraan is de trailer voorzien van 2 stempels voor extra stabiliteit tijdens het laden en lossen van uw boot.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen. De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle ongeremde Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document en de verwijderingsbijdrage voor de banden al bij de prijs inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u ook genieten van de voordelen van een Vanclaes Basic ongeremde boottrailer? Neem dan nu contact op met een van onze Business Partners en vraag naar de mogelijkheden.

Beoordelingen Basic 500 - 13" - 450 ongeremd 1 as

Laat je mening


Centreerset
Nee
Boot gegevens
Boot Type
Consoleboot, Motorboot, Speedboot
Uniek GYRO Roller Systeem
Nee
Bruto Gewicht
500 kg
Trailer specificaties
Laadvermogen
360 kg
Stempels
2
Kiel rollers
2
Wiel grootte
13 inch
Lengte trailer
450 cm
Assen
1 As
Breedte trailer
160 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Nee
Trailer Gewicht
140 KG