0

Rib Marine Wave 1800 -14"- 600 geremd 1 as

Let op! Mogelijk bevat de bovenstaande afgebeelde trailer opties die tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.
6.010,17
4.967,08 excl. BTW
Product model:
403208
Boot Type: RIB
Wave Rollersysteem: Ja
Bruto Gewicht: 1800 kg
Wave Roller Uitvoering: 4x 2x
Laadvermogen: 1450 kg
Bekijk meer
PDF afdrukken

Vanclaes Rib Marine Wave geremde boottrailer 

De Vanclaes Rib Marine Wave geremde boottrailer is geschikt voor Rib’s en Rubberboten met een V-bodem.

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Ook alle bevestigingsmaterialen waarmee het Wave rollersysteem in hoogte en in breedte is te verstellen, zijn vervaardigd uit roestvast staal wat dus zonder grote gewichtstoename vele extra gemakken biedt bij het in en uit het water laten van de boot.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van één meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes Wave rollen zijn vervaardigd uit kunststof en zijn 100% kras- en streepvrij.

De lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengte en hoogte verstellen.

De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Bij alle Vanclaes wegtrailers zitten de kosten voor het verplichte C.O.C. document, de verwijderingsbijdrage voor de banden, het kentekenbewijs en de kentekenplaat al bij de prijs inbegrepen. Wel zo compleet en geen verrassingen achteraf.

Let op: Het te naam stellen van een boottrailer alsmede het overschrijven bij de verkoop kan administratieve kosten met zich meebrengen.

Beoordelingen Rib Marine Wave 1800 -14"- 600 geremd 1 as

Laat je mening


Boot gegevens
Boot Type
RIB
Wave Rollersysteem
Ja
Bruto Gewicht
1800 kg
Trailer specificaties
Wave Roller Uitvoering
4x 2x
Laadvermogen
1450 kg
Wiel grootte
14 inch
Lengte trailer
600 cm
Assen
1 As
Breedte trailer
210 cm
Kantelbaar
nee
Geremd
Ja
Trailer Gewicht
350 kg